onsdag 25. februar 2015

Ny investering

Nok et "kupp" er gjort på XXL tror jeg. Hoppet på et helge tilbud der jeg etter reklamen sparte 800 kroner på kjøp av ICEBUG Aurora BUGrip til 699 kroner. Det må jeg si er et kupp. Da ble det piggsko på gamlefar.

Trygg på isen?

tirsdag 24. februar 2015

Treningsrunden

I dag fikk jeg endelig gått treningsrunden på Ringkollen som har vært et mål i flere sesonger, men aldri blitt noe av.
Løypekart over Ringkollen. Hadde også kart
i lomma som var lastet ned fra skiforeningens sider

Nå som vinterferien er her hadde jeg sjansen, og skal du gå på ski med gode forhold må du opp i marka. Turen gikk derfor til Ringkollen med mål om å få gått treningsrunden. Turen startet bra i ny oppkjørte løyper, såkalte "trikkeskinner". Kjente nok at jeg ikke hadde truffet helt med smurningen, men det gikk greit i de fine løypene selv om hastigheten ikke ble så høy. Etter rundt fire kilometer måtte jeg over i løyper som hadde føket igjen i løpet av morgentimene, men heldigvis var det en som hadde gått i sporene litt før jeg kom. Merket det ble litt tyngre, men fortsatt ok på tur. Rundt halvveis i løypa kom jeg til Vambu der det serveres mat og drikke i helgene.

Ikke noe servering her i dag.
Rett etter passering Vambu kom snøværet som var tett. Dette resulterte i is under skia og det som bare kan kalles kjempekladder. Her var det bare å holde skia i gang, for en liten stopp et mikrosekund gav et påfølgende lugg som gjorde at en nesten gikk på trynet. Tung avslutning på turen, men til mål kom jeg så nå har jeg da fått gått treningsrunden. Kanskje det ikke blir så lenge til neste gang nå som jeg vet hvor veien går.

Var ikke bare smørerne i Falun VM som
bommet i dag :-)


lørdag 21. februar 2015

Vinterferie

Vinterferien er i gang, og i dag ble det en tur til Buttentjern. Skiføret er så og si ødelagt her nede i bygda, men noen høydemeter opp er det bedre. Litt filmproduksjon ble det også idag.


søndag 8. februar 2015

tirsdag 3. februar 2015

Til Buttentjern på ski

Dagens tur gikk opp til Buttentjern med ski på beina for første gang denne sesongen. Flotte trikkeskinner på toppen, så det ble litt trasking fram og tilbake for å få en mil på klokka.



En liten stopp på toppen