onsdag 30. september 2015

Lek med Windows movie maker

Høstferie og litt tid til å leke. Resultatet ble en trailer for Youtube kanalen og bloggen.


lørdag 26. september 2015

Høstferie

Da er høstferien her, og den smaker godt etter en heftig start på skoleåret. Trenger en liten timeout nå. Første feriedag startet med flott vær, og en tur på seks mil langs østsiden av Randsfjorden. Satser på at det er dette som skal til får å få ladet batteriene litt.

Tok en liten stopp for å se om jeg hadde
det som skulle til får å bli en "kuvisker"
Jobber også hardt for tiden med å forbedre mine bordtennis skills da jeg har meldt meg på en turnering som nærmer seg raskt. Lørdag 10.oktober er dagen jeg debuterer som en førti år gammel bordtennisspiller. Satser på å ikke havne på sisteplass :-). Håper Jonas blir med et par turer i hallen i løpet av ferien for å spisse formen.

tirsdag 8. september 2015

PR 10 km Eggemoen terrengsykkel

Tur etter jobb gav PR på Eggemoen med tiden 29 minutter og 10 sekunder. Detter er en forbedring fra forrige PR med 31 sekunder tatt 11.august 2014.


søndag 6. september 2015

Høsten er her

Litt surt og kaldt selv om sola skinner. Høsten er her, og planen og å ta landeveissykkelen i dag ble lagt på is med den vinden. Var ikke klar for å tråkke i motvind. Ble heller en liten tur i skogen der Martin ble med på deler av turen. Årets første tur til østre Buttentjern ble også gjennomført. 

Deler av gårsdagen ble tilbrakt i Jevnaker bortenishall der Jonas gjennomførte årets første turnering. Tror kanskje jeg også skal prøve meg i en turnering denne høsten. Kunne vært moro å debutere som førtiåring.
Ser ut som jeg juger når det er så stille på vannet.

The weather is nice but the wind is bad
Turmålkassa




Skriftlig bevis