lørdag 17. september 2016

Første gang med pluss

Første rankingturnering for sesongen ble gjennomført forrige lørdag. Det endte med mine første plusspoeng etter mange runder med minus. Ble ikke mange, men 8 poeng i pluss er bedre enn 8 i minus. Endte på en finfin 22.plass i turneringen der det var 25 deltakere med.

Endelig poeng i pluss


Etter jeg på en irriterende måte klarte å knuse glasset på mitt forholdsvis nye aktivitetsbånd Polar (A360) i sommer har jeg nå investert i en mer robust klokke. Fortsatt Polar, men nå heter produktet m400 som ikke har touch skjerm. Regner med at den blir mer solid da. Fornøyd med produktet så langt.

Nytt utstyr er alltid kult

lørdag 3. september 2016

Ny PR på 5km Eggemoen - sykkel

Etter en relativ svak sesong når vi snakker om sykling var det godt å sette en PR for første gang på lenge. Etter en tur opp til Buttentjern tok jeg meg en runde i 5 km løypa og bestemte meg for å tråkke på litt for å se om jeg hadde litt sprut i beina. Knallgode forhold etter en periode uten regn. Det var heller ikke mange turgåere eller joggere som gjorde at jeg måtte bremse mye. Det resulterte i en opptur og ny PR med tiden 12 min og 25 sekunder som er 23 sekunder raskere enn forrige PR som ble satt 7.august 2014.