lørdag 11. februar 2017

Treningsrunden

Siden det har kommet litt snø den siste uken er det endelig blitt fine skiløyper i skogen. Dagens utfordring ble derfor treningsrunden på Ringkollen som er 15 km langt. Gikk på felleskia som fungerte greit. Kunne nok brukt smøreskia siden det var godt gammeldags blåføre. Lenge siden jeg har gått så langt på ski kjenner jeg. Ble tungt og gnagsår meldte seg etter ca 7 km, men jeg fullførte og er fornøyd med det.

PS Jonas vant rekruttturneringen på Jevnaker i dag. Mange gode resultater den siste tiden nå. Martin fikk også gode resultater.

Snø i skjegget igjen ;-)
Flott i skogen

tirsdag 7. februar 2017

Greit resultat med høye og lave skuldre

Da var årets deltakelse i årets andre regionsmesterskap over med deltakelse i både herrer F og herrer E. Resultatene ble helt OK med tre seire og fire tap.

I herrer F gikk det til sluttspill, men røk ut i første runde der etter å ha ledet 2-0 i sett. Svakt. Selv om jeg er en gammel mann ble det nok litt høye skuldre på starten av dagen.

Jonas måtte trekke seg i Herrer D grunnet en ødelagt racket, så det åpnet for deltakelse med lave skuldre. Spilte bedre her og fikk med meg en seier, men ikke sluttspill.

Både Jonas og Martin hadde en god lørdag, og eldstemann gikk av med seier i to klasser og ingen tap i løpet av dagen.

Godt med tips fra treneren under kampen


Flott resultatliste i Herrer E

torsdag 2. februar 2017

På jakt etter bedre resultater

Sesongen er i godt i gang, og selv synes jeg at kvaliteten på spillet har kommet seg. Forrige helg ble det 3.plass i sjåfør klassen på Modum. Kommende helg er det regionscup med deltakelse i herrer F. Er det mulig med et resultat i bordtennisens laveste klasse? Det er spørsmålet.

Ja,ja. Det er så som så med stilen