søndag 28. januar 2018

NOT MY GREATEST MOMENT

Lørdag var det seriespill som stod på programmet. Det var første runde i A-sluttspillet i 4.divisjon. Dagen endte med to lagseiere og et tap. Det holdt til en midlertidig tredjeplass på tabellen. Skal nok holde hardt å beholde den ut sesongen.

Selv tapte jeg mine tre singelkamper, men var med på en dobbelseier. Hælen er fortsatt vond, og det er vanskelig å bevege seg ordentlig. Hadde sikkert endt med samme resultat uansett, men kanskje jeg hadde unngått dette:



11-0 i sett er ikke bra uansett hvor dårlig jeg er til å spille bordtennis,

søndag 21. januar 2018

Tur til Modum

Lørdag var det turneringsdag på Modum. Det var årets Sparebank 1 cup, og hele familien deltok. Selv med vondt ben hadde jeg meldt meg på i herrer E. og herrer F. Endte opp med en tredjeplass i E, og en femteplass i F. Stort sett fornøyd med spillet, men sviktet litt i kvartfinalen i herrer E. Skulle hatt en bedre prestasjon her.

Ikke akkurat 20 i stil

Har hatt et mål om å nå 1100 poeng i årets sesong, og det er faktisk allerede innfridd. I helgen ble det også 11 plusspoeng så per dags dato har jeg 1134 poeng på rankingen.

Neste helg er det seriespill i 4.divisjon. Nå møtes de tre beste avdelingene som ble avsluttet til jul i en ny serie. De seks beste lagene vil rykke opp til 3.divisjon. Det er målet.

Gode prestasjoner av Martin og Jonas i helgen. Jonas med seier i rekruttklassen og Martin med en sterk femteplass i i gutter 13.

onsdag 17. januar 2018

Skitur på Eggemoen

Endelig er det masse snø her nede i lavlandet. Dessverre viser det seg da at jeg har fått en hælspore som gjør at det ikke er så veldig behagelig å gå på ski. Men en liten tur innimellom blir det, og i dag ble det 5 km på Eggemoen med hodelykt. Nå er det på tide å komme ordentlig igang med systematisk trening igjen. Det er årets nyttårsforsett selv med en vond fot.

Greit med hodelykt i skauen når det er mørkt :-)