søndag 15. april 2018

Første tur

Da er årets første sykkeltur gjennomført. Det ble tur/retur Halvorsbølet,. Skal ikke legge skjul på at det ble en tung førstetur, men det er det vel kanskje hvert eneste år. Flott vær da, så nå er vel våren her.

Selfiestang fungerer fortsatt i 2018

En flott vårdag

 her 

lørdag 7. april 2018

Andreplass og opprykk

Da er debutsesongen for seriespill i bordtennis over. Dagens siste runde på Harestua besto i utgangspunktet av tre kamper, men siden ett lag meldte forfall ble det kun to. Dagen startet på en tredjeplass, og i første kamp møtte vi serielederen Hvam. Med et godt og forsterket lag ble det en komfortabel 7-3 seier. Selv var jeg kun med å spille dobbelkampen som endte med et tap.

Før siste kamp lå vi derfor godt an for en god sluttplassering i serien. Forsterkningene hadde reist hjem, så nå stilte vi med et svakere lag der jeg blant annet måtte spille tre kamper. For egne del ble det tre tap selv om jeg karret til meg et sett i hver kamp, Før siste dobbelkamp var stillingen 5-4 til Oslo BTK. Seier ville gi oss uavgjort i kampen og andreplass i serien. Her ser du hvordan det gikk.



Resultater er over all forventning i forhold til målet vi startet med. Nå blir det opprykk til tredje divisjon og hardere konkurranse. Bra for noen, men kanskje ikke for meg,

Her er mine resultater i seriespillet.

Kampene i innledende runde:




Kampene i sluttspillrunden med de tre beste lagene fra hver avdeling:



Det er helt tydelig at jeg klarte å henge med i de innledende rundene med akseptable resultater. Syv seiere i singel og fire seiere i dobbel. Sluttspillrunden derimot endte kun med en dobbelseier. Nivået ble kanskje litt for høyt. Det betyr bare at jeg må trene hardt i hele sommer før en ny sesong skal starte,

"Blø for drakta"