søndag 27. oktober 2019

Andre samlerunde i 3.divisjon

Dagens første kamp mot Fornebu startet meget jevnt, og stillingen før de to siste singelkampene var 4-4. Vi vant de to siste kampene, og det endte med seier 6-4. Selv klarte jeg å bidra med en singel- og en dobbel seier.

Andre kamp mot Kobra startet også jevnt. 2-2 etter de første singel kampene, men så klarte vi å vinne begge dobbelkampene og fikk et forsprang som vi beholder kampen ut. Sluttresultat 7-3.  Her bidro jeg også med en singel- og en dobbel seier.

Fire poeng, og påmeldt i medaljekampen.






søndag 20. oktober 2019

Stang ut

Alle tiders sjanse til å få en god plassering i c-stevnet på hjemmebane endte med litt stang ut i første runde. Både en og to null ledelser ble rotet vekk. Sløvt spill i runde to endte med en 14.plass og 15 minuspoeng på rankingen. Skjerpings før neste helgs seriespill på Kongsvinger.

Følelsen av dagens spill beskrives godt ved dette bildet :-)


tirsdag 15. oktober 2019

Nesten semi mot Jonas

Søndag gikk turen til Manglerud deg det skulle spilles herrer b og c. Innsatsen i b-klassen er ingen ting å skrive hjem om, men c-klassen ble bedre. Kom helt til kvartfinalen der jeg egentlig hadde seieren innen rekkevidde, men kollapset i avslutningen. Med seier kunne jeg møtt Jonas i semi. Klassen endte med seier til Jonas. Nye 8 plusspoeng på rankingen.



Dagens vinner