søndag 26. november 2017

4.divisjon



Lørdag spilte vi siste runde i divisjonsspillet før jul. Vi måtte ha to seire for å ende på toppen. Vi innfridde selv om jeg tapte to av mine kamper. Etter jul venter et høyere nivå da de tre beste lagene fra hver avdeling vi møtes i en ny avdeling.



Her er Litt fra lørdagen på YouTube

Tabellen slik den ble før jul:


tirsdag 23. mai 2017

Første tur på Eggemoen

Årets første sykkeltur på Eggemoen kom sent i år. Det ble nesten juni før jeg prøvde 5 km for første gang.

Klar for mange turer forhåpentligvis

søndag 7. mai 2017

Stolpejakten 2017

Da er jeg igang med årets stolpejakt. Det ble 15 av 30 stolper på Jevnaker som ble besøkt i dag. Prøve å få tatt stolper utenfor kommunen denne sesongen.


søndag 23. april 2017

Klubbmesterskap

I helgen er det gjennomført klubbmesterskap i bordtennis. Det startet fredag med showøvelsen minibord der jeg stilte i eliteklassen som selvfølgelig endte med fire tap. Første gang jeg prøver dette så kanskje ikke et uventet resultat.

Fredag var det herrer D og herrer åpen som var klassene jeg hadde mulighet til å stille i. Vant en av kampene i innledende pulje og avanserte til kvartfinale i herrer D. Her møtte jeg Jonas, og selv om jeg vant første sett ble det tap til slutt.

I herrer åpen ble det som forventet ikke et eneste sett til meg, men hadde noen gode ballvekslinger som jeg er fornøyd med.

Selv om resultatet ble 1 seier og 11 tap er dette faktisk en turnering der jeg selv føler jeg klarte å spille opp mot det jeg får til på trening.

Etter påsketurneringen har jeg også over 1000 rankingpoeng som var årets mål.


Alle fire i familien deltok i mesterskapet. Martin med
en tredjeplass i nybegynnerklassen.
Stor aktivitet i hallen med over 40 deltaker





















Søndag ble helgen avsluttet med en tur til Buttentjern. Med litt snø i luften på veien har ikke helt vinteren sluppet taket.

Fortsatt is på tjenet
Turmål med ny turkasse















søndag 26. mars 2017

Sykkelsesongen er igang

Årets første sykkeltur er gjennomført i strålende vær. Turen gikk som vanlig på ræsere langs vestsiden av Randsfjorden.

Ut på tur

lørdag 11. februar 2017

Treningsrunden

Siden det har kommet litt snø den siste uken er det endelig blitt fine skiløyper i skogen. Dagens utfordring ble derfor treningsrunden på Ringkollen som er 15 km langt. Gikk på felleskia som fungerte greit. Kunne nok brukt smøreskia siden det var godt gammeldags blåføre. Lenge siden jeg har gått så langt på ski kjenner jeg. Ble tungt og gnagsår meldte seg etter ca 7 km, men jeg fullførte og er fornøyd med det.

PS Jonas vant rekruttturneringen på Jevnaker i dag. Mange gode resultater den siste tiden nå. Martin fikk også gode resultater.

Snø i skjegget igjen ;-)
Flott i skogen

tirsdag 7. februar 2017

Greit resultat med høye og lave skuldre

Da var årets deltakelse i årets andre regionsmesterskap over med deltakelse i både herrer F og herrer E. Resultatene ble helt OK med tre seire og fire tap.

I herrer F gikk det til sluttspill, men røk ut i første runde der etter å ha ledet 2-0 i sett. Svakt. Selv om jeg er en gammel mann ble det nok litt høye skuldre på starten av dagen.

Jonas måtte trekke seg i Herrer D grunnet en ødelagt racket, så det åpnet for deltakelse med lave skuldre. Spilte bedre her og fikk med meg en seier, men ikke sluttspill.

Både Jonas og Martin hadde en god lørdag, og eldstemann gikk av med seier i to klasser og ingen tap i løpet av dagen.

Godt med tips fra treneren under kampen


Flott resultatliste i Herrer E

torsdag 2. februar 2017

På jakt etter bedre resultater

Sesongen er i godt i gang, og selv synes jeg at kvaliteten på spillet har kommet seg. Forrige helg ble det 3.plass i sjåfør klassen på Modum. Kommende helg er det regionscup med deltakelse i herrer F. Er det mulig med et resultat i bordtennisens laveste klasse? Det er spørsmålet.

Ja,ja. Det er så som så med stilen

søndag 15. januar 2017

Sesongens første skitur

Sen start på årets skisesong. Turen gikk til Ringkollen, og 8,5 km ble notert i loggen. Greit å komme i gang, men er fortsatt lite snø. Har invitert i et par nye felleski, men tok ikke sjansen på å prøve dem nå med så lite snø i løypene. Satser på mer snø nå slik at det kan bli flere turer.


Bra vær og mye folk denne søndagen
Gamleskia er fortsatt gode når det
er blåføre






Nye Madshus felleski står fortsatt ubrukt.

mandag 2. januar 2017

Godt nytt år

2016 er historie, og hovedmålet for året var å loggføre 350 timer med trening på Endomondo. Har vært litt sløv når det gjelder å følge med på dette, og av den grunn klarte jeg heller ikke årets mål. Totalt fikk jeg loggført 347 timer og 15 minutter. Sløvt og ikke fullføre.

Har ikke skrevet mye her den siste tiden, og skal derfor også være forsiktig med å sette meg store og detaljerte mål for 2017.

Hovedmålet for 2017 må være å bli bedre i bordtennis og kanskje komme meg over 1000 poeng på rankingen igjen :-)

Logg fra årets lille ribbemarsj