søndag 27. mai 2018

Siste sjanse i Herrer F?

Denne søndagen ble det deltakelse i årets siste stevne(mega cup) med mulighet for å samle litt flere rankingpoeng. For meg var det antakeligvis også den siste sjanse for å nå til topps i klasse herrer E der maksimalgrensen er 1199 poeng.

Målet for dagen var klart før jeg dro. Jeg sikte mot toppen av pallen. Skjønte raskt at dette ville bli en krevende dag da min store kropp ikke er like glad i den temperaturen som er om dagen. Fryktelig varmt å spille bordtennis. Vant mine to kamper i innledende runde, men følelsen var ikke god. Fikk litt mindre tro på å nå målet. Kampene ble spilt i B-72 hallen.

Sluttspillet skulle foregå i Lørenskoghallen. Startet med en grei seier i sekstendelsfinalen 3-0, og spillet satt litt bedre. Kvartfinalen ble litt tyngre, og tapte første sett, men snudde til 3-1. Et lite håp ble tent.  I semifinalen fikk jeg en elendig start med 11-3 i første sett. Andre sett tapte jeg også, og trodde vel egentlig at alt var kjørt, men klarte å snu kampen. 3-2 seier. Det var en god følelse.

Finale. Her fikk jeg møte nubbene som jeg selv spiller med, og ikke nok med det. Motspilleren snudde rakkeren hele tiden. Da ble Leif lettere forvirret. Tapte første sett klart. La om stilen litt og klarte å vinne andre sett. Motspiller hadde da et ny strategi å by på, og da var det full stopp. 3-1 tap i finalen og drømmen ble knust.

Alt i alt er jeg fornøyd med andreplassen.

Fruen var også med på søndagstur
Sesongens andre finaletap i herrer F

Nummer 2 av 30 deltakere er ikke så verst :-)

tirsdag 22. mai 2018

Første tur på Eggemoen

Det har tatt litt tid i år, men med knakende fint vær hvar det bare å komme seg ut på sykkeltur denne ettermiddagen. Det ble den vanlige runden, og formen var overraskende bra da jeg hadde forventet at det skulle være mye verre.




tirsdag 1. mai 2018

Bordtennistur til Danmark

Tidlig i 2018 bestemte familien Jensen seg for å bli med til Nordsø cup i Hjørring Denmark. Med andre ord skulle jeg til moderlandet for å delta i en bordtennisturnering. Fredag 27.april reiste vi sammen med flere andre medlemmer av JBTK til Hirtshals med hurtigbåten til superspeed. Overnatting på hotell før vi reiste til Hjørring for å spille lørdag morgen.

Først ut var klassen herrer 5. Startet i en tremannsgruppe, og første kamp endte med et stygt 0-3 tap. Ble litt bekymret at dagen da skulle ende med mange tap, men det snudde til 3-0 seier i neste kamp. Kvartfinale var sikret som også endte med en 3-0 seier.

Klar for semifinale der jeg møtte en god spiller fra Danmark. Gav god motstand i de to første settene selv om jeg tapte dem. Tredje sett vant jeg, og motstanderen begynte å bli frustrert. Trodde på at jeg kunne snu det nå, men den gang ei. Godt fornøyd med innsatsen og en tredjeplass.



I bolk 2 var det ned en klasse til herrer 6. Her startet jeg gruppespillet med tre svensker. Her ble det tre greie seiere. Nubbene var nok til god hjelp, og motstanderne mente nok at jeg ikke spilte på ærlig vis. Serier i kvartfinalen ble det også.

Ny semifinale der jeg møtte en innbitt svenske. Vant første sett og ledet 10-6 i andre sett, men klarte å rote bort det. Da snudde kampen i hodene og det endte med tap for min del.


En fin helg i Danmark med både tid til bordtennis, god mat og godt selskap.