torsdag 26. desember 2019

Julecup 2019

Fire seire og fire tap er dagens fasit etter julecupen. En helt ordinær dag ved bordtennisbordet endte med en hederlig trettende plass. Ingenting å skrive hjem om, men med seier i siste kamp endte det med 12 plusspoeng på rankingen.

Seier mot klubbkollega reddet dagens resultater 

søndag 15. desember 2019

Kretsmesterskapet 2019

Lørdag ble det gjennomført kretsmesterskap på Harestua, og jeg var påmeldt i klassene herrer double, Herrer D og Herrer åpen.

Størst forhåpninger om et godt resultat hadde jeg nok i klassen Herrer double der jeg skulle spille sammen med Jonas. Gruppespillet startet bra med tre av tre mulige seier. I semifinalen møtte vi et par av de spillerne jeg har mest problemer med å spille mot på mitt nivå. Det endte med 1-3 tap og en tredjeplass. Helt greit, men målet var vel egentlig å nå en finale.

I Herrer D var det gode muligheter for å nå et sluttspill. Trakk en vanskelig pulje og måtte igjen møte en av mine motstandere fra semifinalen i double. Gikk på et 1-3 tap, men var nærmere enn jeg har vært på lenge. Klarte å  nå sluttspillet ved å vinne de to siste kampene i gruppespillet. I kvartfinalen møtte jeg selvfølgelig den andre spilleren fra semifinalen i double. Gikk på et 3-0 tap og det endte med en femte plass.

Puljen i Herrer åpen ble en heldig trekning for meg. Treerpulje og en spiller som jeg hadde mulighet til å slå. Den jobben klarte jeg, og som en bonus tok jeg også sett av den beste spilleren med over 2000 poeng i ranking. I trekningen til åttendedelsfinalen var jeg også heldig å møtte en spiller jeg hadde gode muligheter mot. Startet godt og ledet 2-0 før det sprakk, og det snudde til 2-2. I femte sett tok motstanderen timeout da jeg ledet 9-7. Jonas gav meg gode tips og sa at jeg måtte huske at selv om det nå ble 9-9 så var ikke kampen tapt. Slik ble det også, og vanligvis ville jeg da knekt sammen og tapt kampen, men jeg hørte på ordene Jonas gav meg i timeouten. Seier 11-9 i femte sett. Kvartfinale mot Jonas som selvsagt endte med 3-0 tap selv om jeg faktisk spilte ganske godt. 5.plass i herrer åpen.

Les om kretsmesterskapet på JBTK sine hjemmesider her

Jensen i slaget. Bilde er tatt av Thomas Møller