søndag 25. oktober 2015

Oppgradering

Hvis ikke mannen er god nok er det bare å oppgradere utstyr. Det hjelper sikkert :-)

Etter Jonas begynte å spille bordtennis for et år siden har jeg selv også blitt med på flere og flere treninger. De siste ukene har jeg faktisk deltatt på to treninger i uken. Til nå har jeg arvet utrangert utstyr fra Jonas, men for et par uker siden valgte jeg å bestille mitt eget. For ikke så lenge siden handlet vi ny racket til Jonas hos nettbutikken dandoy-sports som er lokalisert i Belgia. Her hadde vi fått beskjed om hva som skulle handles. For egen del ble valget gjort etter å ha kikket gjennom masse utstyr der valget falt på noe med store rabatter. Med andre ord handlet jeg uten den store kunnskapen.

Nytt og flott utstyr
Det skal være en offensiv racket da det jo i de fleste sammenhenger lønner seg å være offensiv isteden for defensiv :-)


tirsdag 13. oktober 2015

Bordtennisturnering

Lørdag 10.oktober debuterte jeg som en førti år gammel mann i min første bordtennisturnering etter å ha spilt litt av og på i et år. Her var det bare å legge fra seg all selvhøytidelighet da det jo på forhånd var klart at jeg kom til å tape de fleste kamper mot gutter som såvidt har rundet et tosifret antall år. Turneringen foregikk i Jevnaker bordtennishall med 25 deltakere. Det var en D-ranking turnering som betyr spillere med maks 1599 poeng. Jeg ble satt til 1000 poeng før start som nok er litt for høyt. Etter åtte kamper endte jeg på 19.plass med 6 tap og 2 seire. Tror nok jeg kommer til å prøve meg igjen, for det er gøy å spille bordtennis.

Ikke akkurat den yngste deltakeren

Hederlig beskrivelse av innsatsen på nettsidene til JBTK

Du finner mer om turneringen her.

torsdag 1. oktober 2015

Sølvsberget

I dag ble det familietur til Sølvsberget i Gran kommune. Dette er en liten topp jeg ikke har vært på før siden det er et lite stykke å kjøre for å komme til utgangspunktet, men nå er det høstferie og da er det tid. Etter tre mil i bil langs østsiden av Randsfjorden var vi klar for å bestige toppen. Forholdsvis grei stigning til toppen. Underveis på turen var det informasjons plakater som økte vår almennkunnskap.

Undervisning på veien
På vei til toppen











Turen til toppen ble ikke så lang som jeg hadde trodd, og etter rundt 1,4 kilometer var vi framme. Her var det flott utsikt over Hadeland. Rast med Kvikk lunsj ble det selvsagt selv om vi kanskje ikke trengte energien. Flott høstvær med fin temperatur og blader i luften.

Utsikt 1
Utsikt 2


Sjærstebilde

Guttebilde

Turbok på toppen

Martin gav oss kallenavn i boka. Godt
jeg ble "kul"

Ikke akkurat himmelen, men det er det det er