søndag 29. mai 2016

Min første bordtennissesong

Da har jeg gjennomført min første sesong som bordtennisspiller, og den ble avsluttet med en Newbee klasse for voksne i B-72 hallen i forbindelse med årets Mega cup. Her endte det med seier i en av tre kamper. Ble også kastet inn i en dobbel kamp der det ente med et knepent 3-2 tap, Gutta deltok også i cupen og totalt ble det 6 seier på familien Jensen denne dagen (Martin tok fire av dem).

B-72 hallen med mange "nybegynnere"

Tidligere i uken var det også sesongavslutning i bordtennishallen med utdeling av utmerkelser. Jonas dro med seg tittelen "årets JBTK" spiller, mens jeg selv også fikk meg en liten overraskelse. Se under:

Overraskende med utmerkelse på avsluttingen.

Merk: Blir nok litt spilling på fredager nå i sommer også da ferdigheter må forbedres.

lørdag 21. mai 2016

Årets første til vestre Buttentjern

Litt senere enn tidligere år, men dagen i dag ble den første på sykkel til vestre Buttentjern. Alt ble dokumentert i turboka på toppen. Fortsatt tunge sykkelbein så jeg satser på å komme meg raskere opp i løpet av sommeren.

Buttentjern en lørdag
For sent til å se isen i år


Begynner å bli tradisjon med å logge
første tur hvert år i turboka på toppen.

mandag 16. mai 2016

Stolpejakten 2016

Da er jeg igang med stolpejakten 2016. I fjor ble alle stolpene her på Jevnaker funnet i løpet av en dag, med store planer om å finne stolper i andre regioner senere. Den gang ei, og det ble med stolpene her på Jevnaker.

Har igjen ambisjoner om å finne stolper utenfor Jevnaker denne sommeren, men først må jeg finne de som er her. Startet med ni stolper på en gåtur i går, og tok noen på slutten av dagens sykkeltur.

https://www.stolpejakten.no/#/

Måtte innom å ta noen på mandag siden
Lene hadde passert meg :-)
Ut på tur og stort sett aldri sur. Søndag.



















lørdag 14. mai 2016

Prosjekt: Bli bedre i bordtennis

Som en del av prosjektet "kan jeg bli bedre i bordtennis selv om jeg har passert førti" deltok jeg i dag på en treningssamling i hallen sammen med seks andre bordtennisspillere av ulik kvalitet. Familien Jensen bidro faktisk med over femti prosent av deltakelsen. En ekstern trener var hentet inn for en tre timers økt. Selv fikk jeg noen tips for å forbedre kvaliteten på spillet mitt.

1. Lukke racketen mer nå jeg spiller forhand for å få mer skru i spillet, og få en lengre bevegelse med armen.
2. Passe på posisjonen på høyre ben når jeg spiller forhand.
3. Komme meg litt dypere ned for å være i en bedre posisjon til å bevege meg.

Her er det bare å jobbe med et og et punkt på trening slik at jeg får automatisert det som skal gjøres.

En turnering gjenstår denne sesongen. Det er en nybegynner klasse for herrer på Lørenskog i slutten av mai. Blir spennende å se om jeg er den eneste nybegynneren i min alder, og hvordn jeg klarer meg i den klassen.

Go racketen min

torsdag 5. mai 2016

TOTEN RUNDT - Trim tråkk 2016

Da har jeg gjennomført mitt andre trim tråkk etter jeg ble kjent med det via min bror i 2015. Det var meningen at han også skulle være med meg i år, men frafall ble meldt slik at han ikke ble med. Heldigvis har vi fått motivert Jonas til å bli med slik at jeg ikke måtte reise alene. Så i år ble det landeveissyklene som ble med på trimmen siden dette er den beste sykkelen for Jonas.

Køen var lang ved påmeldingstedet på Raufoss, og det tok litt tid før vi fikk startnummer og startkort. Men med godt humør og fint vær tok vi det med et smil. Første del fra Raufoss til Gjøvik er lett slik at det ikke ble noen pause der, men kun stempling. Neste del ble litt tyngre og jeg måtte avpasse farten min slik at Jonas hang på. Bakken ved Kapp gikk greit og den tok Jonas fint selv om han syntes den var litt lang. Godt det ikke var langt til Lena ungdomsskole etter dette, for nå var det tid for pause med litt energipåfyll.

Selfie til instagram må man jo ha


Klar for litt påfylling av energi ved Lena


















Etter en god pause med rød cola, pølse og en sjokolade var det den siste biten på to mil som gjenstod. Her ble det motvind i starten, men det ble litt ekstra motiverende å passere mange syklister på veien. Med slak nedoverbakke fra Reinsvoll og inn ble det en fin avslutting av turen og Jonas var veldig fornøyd. Har nesten lovet meg å bli med neste år også.

Takk for årets tur, og satser på å returnere neste år.


To sykler som er ferdig med tur
To gutter som er ferdig med tur







Årets belønning i form av metall
Årets belønning i form av for






Bevis med stempel for gjennomføring av årets trim tråkk