søndag 17. januar 2016

Bordtennis og første tur på Eggemoen

Uke 2 med telling er over, og det har resultert i en vektreduksjon på 0,8 kg. Det går rette veien. Litt vanskelig å få telt kalorier hele uka da det har blitt litt bursdagsfeiring. Lene kom jo etter og ble førti hun også.

Uka har ellers bestått av deltakelse i to bordtennisturneringer. Søndag 10 januar slengte jeg meg på bedriftsklassen i turneringen på Modum. Havnet på tredjeplass der, og sier ikke hvor mange som deltok. Jonas vant sin klasse som var 13 rekrutt. Martin vant sine kamper i 9 års klassen. En bra dag for gutta. Lørdag 16. var det rankingturnering på Jevnaker der alle gutta deltok. Presterte litt under forventningene, men gøy var det. Gutta gjorde det bra i denne turneringen også.
Selv om innsatsen var så som så ble det
deltakerpremie på meg også

Reodor du er i avisa


Søndag morgen ble årets første tur i lysløypa på Eggemoen gått. Friskt og kaldt var det, men en fin start på dagen. Turen ble på 9 km da jeg ikke gikk runden ved musemyra. Mange unger som kikket rart på meg da jeg ankom parkeringsplassen. Lurer på hva det var med meg?


Kaldt og friskt på Eggemoen

lørdag 9. januar 2016

Sesongstart på ski

Snøen har latt vente på seg her i lavlandet på Østlandet, men i dag var dagen for å spenne på seg skia for første gang denne sesongen. Turen gikk til Ringkollen, og det var nok ikke mer snø en det måtte være for å få seg en tur. Selv trenger jeg nok litt mer snø slik at det blir klassiskspor for at skituren skal bli optimal. Merker også at det er en stund siden skia har vært på beina. Turen ble kun på 6 km i minus 10. Satser på mer snø nå slik at det blir leifeføre.

Ikke trikkeskinner ennå
Stas med årets første isskjegg

Flott og kaldt januarvær
 Januar markerer jo også starten på alle de gode nyttårsforsettene. Jeg er nå ferdig med uke 1 der jeg har som mål å få gått ned den vekten jeg har lagt på meg det siste halvåret. Det skal gjøres ved å ha full kontroll på det jeg putter i meg. Mandag til fredag skal inntaket være på 2500 kalorier, mens lørdag og søndag unner jeg meg 3500 kalorier per dag. Totalt utgjør dette 19500 kalorier i uken. Ut fra mine beregninger skal dette føre til en vektreduksjon. Uke 1 endte med -1,1 kg på bademorsvekten. Satser på at dette fortsetter ut januar.



fredag 1. januar 2016

Nytt år nye muligheter

På tide å oppsummere det som er gjort i 2015, og se fram mot et nytt år med nye mål i 2016.

Først litt om julen som har vært grønn og fin. Høye temperaturer, og nedbør i form av regn gir ikke godt skiføre. Det vil med andre ord si at det ikke har blitt noen tur med ski på beina ennå som er litt skuffende. Tiden før juleaften gikk også med til å pleie en kjempestiv nakke slik at det ikke ble mye bevegelse da. Kan med andre ord røpe at hovedmålet om 350 timer aktivitet i 2015 ikke ble fullført. 338 timer ble fasiten.

Jonas på Tinnemyra 24.desember
Grønt og fint med mangel av snø og julestemning

















Ribbemarsj ble også gjennomført denne julen, selv om den ble litt kortere enn planlagt. Synes selv det var en respektabel gåtur.




Ut på tur
Noen timer er også blitt tilbragt i bordtennishallen. 2.juledag var Jonas i aksjon i romjulscupen med godt spill. Senere i romjulen var jeg Lene og Martin i hallen en tur for å holde oss litt i aktivitet, Vi var da også så heldig å få prøve den nye roboten til et medlem i klubben.

Mann mot maskin


Premieutdeling i romjulscupen



Hva blir så målene for 2016?

Siden jeg ikke klarte målet om 350 timer i 2015 lar jeg dette bli hovedmålet for 2016. Til å begynne med vil jeg også ha et delmål om aktivitet 5 dager i uken i januar. Januar skal også brukes til å kvitte seg med pålagt vekt den siste delen av 2015. Nok å jobbe med i det nye året.