fredag 1. januar 2016

Nytt år nye muligheter

På tide å oppsummere det som er gjort i 2015, og se fram mot et nytt år med nye mål i 2016.

Først litt om julen som har vært grønn og fin. Høye temperaturer, og nedbør i form av regn gir ikke godt skiføre. Det vil med andre ord si at det ikke har blitt noen tur med ski på beina ennå som er litt skuffende. Tiden før juleaften gikk også med til å pleie en kjempestiv nakke slik at det ikke ble mye bevegelse da. Kan med andre ord røpe at hovedmålet om 350 timer aktivitet i 2015 ikke ble fullført. 338 timer ble fasiten.

Jonas på Tinnemyra 24.desember
Grønt og fint med mangel av snø og julestemning

















Ribbemarsj ble også gjennomført denne julen, selv om den ble litt kortere enn planlagt. Synes selv det var en respektabel gåtur.




Ut på tur
Noen timer er også blitt tilbragt i bordtennishallen. 2.juledag var Jonas i aksjon i romjulscupen med godt spill. Senere i romjulen var jeg Lene og Martin i hallen en tur for å holde oss litt i aktivitet, Vi var da også så heldig å få prøve den nye roboten til et medlem i klubben.

Mann mot maskin


Premieutdeling i romjulscupen



Hva blir så målene for 2016?

Siden jeg ikke klarte målet om 350 timer i 2015 lar jeg dette bli hovedmålet for 2016. Til å begynne med vil jeg også ha et delmål om aktivitet 5 dager i uken i januar. Januar skal også brukes til å kvitte seg med pålagt vekt den siste delen av 2015. Nok å jobbe med i det nye året.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar