mandag 30. september 2019

Klatring på stigen

Sommeren 2015 begynte jeg for alvor å spille bordtennis, og i oktober samme år spilte jeg min første turnering. Her viste jeg klart og tydelig at jeg ikke hadde peiling på det fantastiske spillet som jeg er blitt så glad i. Egentlig burde jeg lagt rekkerten på hylla med en gang, men jeg bestemte meg for at dette skulle jeg stå i og gi et realt forsøk.

JBTK player


Bordtennisen har tatt mye tid som igjen har ført til at det er blitt mindre til sykkel og ski, men motivasjonen for spillet med den lille ballen er mye høyere en det å være alene på sykkelen eller på skiene. Har ikke sluttet, og det er fin rekreasjon og trening, men bordtennisen trekker mer i meg.

Etter å ha startet med 1000 poeng på rankingen passerer jeg denne måneden 1500 poeng som viser at selv om man aldri har spilt bordtennis før førti er det mulig å klatre litt. Spennende å se om jeg kan klatre videre i tiden fremover, eller om det stagnerer litt nå. Et godt forsøk skal det iallefall få.

Veien fra 1000 til 1500 poeng på rankingen.


søndag 22. september 2019

Knust av en 11 åring

Dagens herrer D endte med full stopp i kvartfinalen der jeg møtte en imponerende god 11 åring. Vant første sett, men etter det hadde jeg ingen sjanse. Ni nye rankingpoeng, så etter mine beregninger har jeg nå eksakt 1500 poeng.




lørdag 14. september 2019

Første serierunde

Da var første serierunde gjennomført. Dagens laguttak på fire mann ble dessverre redusert til tre da vi ikke fikk fjerdemann opp av senga. Det ble etter beste evne forsøkt å få en erstattet, men på så kort varsel ble det vanskelig. Med en mann short ble det automatisk tap i tre av kampene som består av ti.

Første kamp og lokaloppgjør mot Harestua. Dårlig start på eget spill mot gode motstandere. Kampene ville jeg tapt selv om jeg hadde hatt en super dag, men motstanden jeg gav på morgenkvisten var ikke bra.



Runde to gikk mot Nordre Eidsvold, og etter to stygge tap i fjorårssesongen var ikke forhåpningene store. Spilte litt bedre nå, og selv om det ikke var toppspill gikk resultatene min vei i singelkampene. I doublen spilte jeg med Jonas og tapte 3-2. Gode resultater av de andre gutta førte til et overraskende og knall resultat. 



Klar for Fornebu open og D-klassen neste helg.

Fornøyd til slutt


lørdag 7. september 2019

Sesongstart som foreldreløs

Bordtennissesongen er igang igjen etter nok en litt annerledes sommer, og her er årsaken til det.

Tre år og noen timer etter min far forlot denne verden var det også tid for min mor og følge etter. Vi var på ferie i Danmark da vi plutselig fikk vite at hun var innlagt på sykehuset, og noe som jeg kanskje trodde skulle gå over endte med at hun døde på Ringerike sykehus mens jeg, min bror og min søster satt hos henne. Min mamma som alltid har vært der for meg er borte, og selv om jeg er midt i førtiåra er det rart å bli foreldreløs. Nå er det jeg og mine søsken som er den eldste generasjonen i min gren av familien. Takk for alt mamma og hvil i fred.


Sammen igjen
Et minnested å gå til


Full av livsglede til siste slutt

Alltid der for meg






































Bordtennis sesongen startet med rankingstevne på hjemmebane i dag. Fint å ha en god hobby å drive. Dagens resultat ble en 9.plass i det åpne stevnet. Spillet var så som så, men resultatet var bra. Fire seiere og fire tap,

https://www.jbtk.net/2019/09/07/kjempet-seg-til-topps/